De Beste Valentijns Cadeau Tips

Beste Lezer,

Aangenaam, mijn naam is Yenna en ik ben blij om jullie te vertellen dat ik de nieuwe stagiaire ben bij Housevitamin.
Met een passie voor interieurdecoratie en een enthousiasme voor het delen van creatieve ideeën, ben ik opgewekt om deel uit te maken van dit team en mijn bijdrage te leveren aan het bloeiende assortiment van Housevitamin.

Zelf loop ik stage voor een halfjaar en voor mijn eerste blog kreeg ik de opdracht om jou de beste cadeautips te geven voor je geliefde uit ons assortiment.

 

 

 

 

 

 #Tip 1


In het Assortiment van Housevitamin hebben we de naar mijn mening echt wel heerlijke geurkaarsen. Ook super leuk om hier een setje van te maken met andere kaarsen van het assortiment. Dan kan jij het met jouw liefje helemaal romantisch maken in huis. ;)

#Tip 2

Voor mijn tweede tip raad ik de grappige ballon hondjes aan. Deze komen in 3 kleuren. Wit, zwart en goud. Ook komen ze in verschillende houdingen en is echt een eye catcher bij jouw liefje in het interieur.

Tip #3

Tip nummer 3 is een unieke vaas. Persoonlijk vindt ik de vazen uit ons assortiment uniek en verfrissend. Weer eens wat anders, vind je niet? Super leuk met droogbloemen erin. Dan hoef je de bloemen niet na een week weg te gooien en blijft de vaas lang staan ;)

Tip #4

De laatste tip is om een mooi fotolijstje te maken met een leuke foto van jullie samen of een collage te maken van foto’s. Dit is een leuk persoonlijk cadeau en de lijstjes van Housevitamin zijn hier dus perfect voor!

Dit waren mijn Valentijn tips, hopelijk heb je er wat aan en mocht je nog inspiratieloos zijn of echt niet weten wat je liefje leuk vindt, dan hebben we nog een mooie cadeaubon om te geven. Deze zijn natuurlijk altijd goed zodat jou partner zelf iets unieks kan uitzoeken.

 

Hier vind je het artikelnummer naar alle Valentijn cadeau ideeën

Tip #1 : 202271, 202801, 203103

Tip #2: 203037, 201940, 201582, 203042

Tip #3: 202753, 202752, 202975, 202759

Tip #4: 202964, 202965

Heel veel liefs,
Yenna

Terug naar blog